UPPLATINGARTÍÐIR UM JÓLA OG NÝGGJÁRSHØGTÍÐINA

 HÓS 23 DES STONGT / JÓLAAFTAN 24 DES STONGT / 1 JÓLADAG 25 DES STONGT / 2 JÓLADAG 26 DES STONGT / MÁN 27 DES OPIÐ KL. 09.00-19.00 / TÝS 28 DES OPIÐ KL. 09.00-19.00 / MIK 29 DES OPIÐ KL. 09.00-17.00 / HÓS 30 DES OPIÐ KL. 09.00-19.00 / NÝGGJÁRSAFTAN 31 DES STONGT / NÝGGJÁRSDAG 1 JAN STONGT


SVIMJIKAPPING AVLÝST / HØLLIN ER OPIN SUM VANLIGT LEYGARDAGIN

SVIMJIHØLLIN STONGD VEGNA SVIMJIKAPPING

 LEYGARDAGIN TANN 11 DESEMBUR ER HØLLIN STONGD VEGNA TAÐ AT SVIMJIKAPPING ER


KORONATILMÆLI

Í samband við koronatilmælini, sum eru galdandi frá í dag til og við 12. november, verður talið á vitjandi í svimjihøllini fyribils avmarkað til 50 fólk og svimjitíðin er 1 tími. Eingin atgongd verður fyri størri bólkum, skúlum og stovnum hetta tíðarskeiði


LEYGARDAGIN OG SUNNUDAGIN ER OPIÐ SUM VANLIGT

Leygardagin og sunnudagin 30-31 oktober er svimjihøllin opin sum vanligt

Tá tú vitjar svimjihøllina, mást tú fylgja tilmælum sum eru fyriskriva, halt fjarðstøðu, spritta og halt teg burtur um tú hevur nøkur skjúkueyðkenni. Hevur tú verði í samband við nakran sum er vorin smittaður, lat so verða við at koma í høllina. Tilmælt verður at fólk ikki koma í bólkum í høllina. Bjóða ikki øðrum við at svimja har yvi kann verða, um viðkomandi hevur verði í kontakt við smittuna. Takk fyri at tú hugsar um hini


TiltøkLeita